Завантаження ...

Роменці провели в останню путь захисника України

Роменці провели в останню путь захисника України фото

Сьогодні мешканці Роменської громади попрощалися з полеглим воїном Володимиром Швайком.

Стрілець-помічник гранатометника механізованого батальйону Володимир ШВАЙКО загинув 4 лютого 2023 року на Луганщині від поранень несумісних з життям внаслідок мінометного обстрілу.

Преклонивши коліна, з квітами у руках та зі сльозами на очах рідні, близькі, друзі, керівництво громади, бойові побратими та небайдужі мешканці зустріли полеглого українського захисника.

 

«Щодня українські сили ведуть найзапекліші бої на фронті. Саме внаслідок мінометного обстрілу на Луганщини обірвалося життя військовослужбовця Збройних Сил України, нашого земляка Володимира Швайка. Важко знайти слова втіхи та підтримки для рідних, близьких і знайомих полеглого воїна. Це невимовний біль та непоправна втрата для нашої громади та всієї України, яку ніколи не пробачимо окупанту. Світла пам’ять українському захиснику!», – звернувся із скорботним словом міський голова Олег Стогній.

 

Володимир без вагань став на захист рідної країни. Ми доземно вдячні воїну за відстоювання незалежності та територіальної цілісності України.

Світла пам’ять полеглим за незалежність України!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: