Завантаження ...

Сум’яни провели в останню путь загиблого захисника України Олександра Оніщенка

Сум’яни провели в останню путь загиблого захисника України Олександра Оніщенка фото

Військовослужбовець загинув, вірний військовій присязі, 15-го травня в Донецькій області.

Олександр був навідником десантно-штурмових військ. Під час виконання службових обов'язків з захисту Батьківщини старший лейтенант Олександр Оніщенко загинув, отримавши поранення, несумісне з життям, йдеться в сюжеті Суспільного.

Загиблому воїну було 30 років. Відспівали чоловіка у Свято-Воскресенському кафедральному соборі. Про Олександра згадують знайомі, що знали його з дитинства. "Добрий, веселий, завжди заходив до нас на роботу посміхався. Завжди було – і засміється, і розкаже", - пригадала знайома родини Олександра Людмила Ємельяненко.

"Син у мене дружив із ним. Добра людина була, веселий, усміхнений завжди. Дуже велике горе. Він пішов добровольцем. Записався, пройшов комісію і поїхав", - розповіла Галина Сидоренко.

Олександр Оніщенко з дитинства займався боксом. Про досягнення юнака розповів його тренер Дмитро Дубров: "Це був один із кращих моїх учнів. Він мені був як син. З дев’яти років він у мене був. Ми пройшли дуже складний шлях боксу, досягнув він досить-таки багато. Був одним із кращих боксерів Сумщини, дворазовим чемпіоном України серед юнаків. Переможець Міжнародного турніру класу "А", що традиційно відбувався в Моршині, - Кубок Карпат, турнір Кужельного, турнір Арсьонова в Донецьку".

Про Олександра розповів його знайомий Юрій Панченко: "Дуже порядна, дружня сім’я. Виростили такого бійця. Жаль. Займався спортом, боксом, захищав кольори спортивного клубу "Фрунзенець", "Республіку" міста, був в Донецьку, в Луганську, в Харкові. Дуже порядний, сміливий хлопець. Жаль, що такі сини ідуть із життя молодими".

Поховали Олександра Оніщенка на Алеї Слави Баранівського кладовища в Сумах.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: