Завантаження ...

У Лебедині попрощалися з полеглим військовим Михайлом Батуліним

У Лебедині попрощалися з полеглим військовим Михайлом Батуліним фото

Лебединська громада знову прощається з Героєм – командиром танкової роти однієї з військових частин Михайлом Олександровичем Батуліним, який загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

На військову службу чоловік був призваний 2018 року Лисичанським РТЦК та СП Луганської області, звідки сам родом. Його батьки, з числа внутрішньо переміщених осіб, які свого часу переїхали до Лебедина. Тут останнім часом проживав і Михайло Батулін разом з дружиною та донькою.

Життя лейтенанта обірвалося 20 травня цього року в районі населеного пункту Тихонівка Краматорського району на Донеччині при виконанні обов’язків військової служби.

Героєві назавжди залишиться 30 років…

В останню путь Михайла провели рідні, друзі, знайомі, представники влади та духовенства, військовослужбовці. Жителі громади, схиляючи голови та встеляючи останній шлях бійця квітами, дякували йому за захист країни від агресора, за неоціненний вклад в нашу перемогу ціною власного молодого життя.

Поховали чоловіка на Алеї Слави разом з іншими полеглими побратимами. На його честь прозвучав Державний Гімн України під триразовий збройний залп.

Вічна Слава нашим захисникам!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: