Завантаження ...

У Сумах пройшов показ колекції вишиванок від бренду «Своє»

У Сумах пройшов показ колекції вишиванок від бренду «Своє» фото

У Всесвітній день вишиванки відбувся показ патріотичної колекції національного одягу «Об’єднуєм Своє» від сумської дизайнерки Світлани Волик.

Нова колекція від бренду «Своє» присвячена державам, які допомагають Україні відстоювати незалежність і територіальну цілісність.

Неповторну енергетику створювали, звісно, самі вишиванки – на сцені та в залі: більшість гостей показу завітали на свято у традиційному українському одязі.

 

«Сьогодні ми вкотре переконалися, що вишиванка це не тільки одяг, але й ціле мистецтво, яке розвивається і популяризує нашу країну, нашу історію та українські цінності. Сумські вишиванки носять відомі публічні особи, представники влади України та країн-партнерів і навіть українські воїни на передовій. Бренд «Своє» – це гордість Сум та України», – зазначила начальник управління суспільних комунікацій Олена Дяговець.

 

Посадовець вручила Світлані Волик подяку міського голови за наполегливу сумлінну працю, популяризацію Сум на українському та всесвітньому культурному рівні, активну життєву позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня вишиванки.

Під час показу секретар Ірпінської міської ради Анжела Макеєва подарувала Сумам для майбутнього музею вишиванок дизайнерську вишиванку з автографом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Ще одну таку раніше продали на благодійному аукціоні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: