Завантаження ...

У Сумах поховали захисника України Іллю Кобченка

У Сумах поховали захисника України Іллю Кобченка фото

У Сумах попрощалися з захисником України Іллею Кобченком. Загинув чоловік 8-го травня в районі Бахмута внаслідок поранення.

23-річний інспектор прикордонної служби комендатури швидкого реагування пішов служити за контрактом, спочатку виконував обовязки на західній Україні, потім поїхав у Донецьку область, розповіли його колеги-прикордонники, йдеться в сюжеті Суспільного.

 
 
 

Прощалися з Іллею у Свято-Георгіївському храмі. "Його бабуся – мамина подруга, з Віталієм, батьком, ми спілкувалися змалечку. Ілля фактично виріс на очах. Всі його здобутки, перемоги... Це була дуже цілеспрямована людина, людина зі стержнем", - розповів знайомий загиблого Сергій Супрун.

Про Іллю Кобченка розповіла його знайома Ніна Руденко: "Свята дитиночка була — один, один-єдиний, такий успішний. Я не знаю, як можна батькам пережити, як далі після цього жити. Я знаю, що в педуніверситеті він навчався. Він же спортсмен. Там стільки медалей, стільки всього".

"Людина, з якої треба брати приклад усім іншим, хто живе і ходить по вулицях. Людина, яка досягла висот. Ми це все бачимо по його результатах – грамотах, медалях, які вручали йому за те, чого він досяг. Дитина, яка завдяки допомозі батьків досяг висот, які не кожному дані", - розповів про військового його знайомий Юрій Руденко.

Після відспівування Іллю Кобченка поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: