Завантаження ...

Частину берега озера Чеха в Сумах приведуть до ладу за 400 тисяч

Частину берега озера Чеха в Сумах приведуть до ладу за 400 тисяч фото

Департамент інфраструктури міста оголосив тендер на проведення санітарних заходів та благоустрою у прибережних смугах озера Чеха в Сумах на 400 тис. грн. Прийом заявок триватиме до 20 травня.

За умовами тендеру, переможець повинен виконати такий обсяг роботи (від спортивного майданчику у районі КНС до тенісних кортів і до скверу ТРЦ «Лавина»): збір та вивезення сміття на суходолі на площі 27500 кв. м; видалення чагарників – 45 штук; видалення порослі на площі 506 кв. м; видалення порослі очерету площею 250 кв. м; збір та вивезення сміття з водної поверхні на площі 400 кв. м – 11 куб. м; косіння трави з вивезенням (4500 кв. м) три рази за сезон; розрівнювання піску та планування пляжної зони площею 1100 кв. м; видалення несанкціонованих аварійних дерев’яних помостів на водній поверхні, пише Ваш шанс.

Також договір передбачає видалення аварійних, сухостійних та фаутних дерев у кількості 33 штуки, санітарне обрізування дерев – 50 шт., підняття колод дерев з водної поверхні масою до 3 т – 8 шт.

Цікаво, що розрівнювання і планування пляжної зони вже виконано міськими активістами. Тож може, за ці кошти, хоч піску завезуть?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: