Завантаження ...

У Миколаївці в останню путь провели загиблого захисника Сергія Комісара

У Миколаївці в останню путь провели загиблого захисника Сергія Комісара фото

У селищі Миколаївка Сумського району попрощалися з загиблим захисником Сергієм Комісаром.

Біля будинку, де він народився й виріс зібрались рідні, друзі та знайомі, йдеться в сюжеті Суспільного.

Попрощатись із товаришем прийшов однокласник Сергія Комісара — Сергій Грінченко: "З першого класу і до 11 проходили в один клас, добрий чоловік був. Розбишакою він не був, навчався нормально. Не відмінник, але...".

Сусіди та односельці запам’ятали Сергія, як доброзичливого, привітного хлопця. "Я тут прожила 60 років, я його дуже знаю, змалечку. Він дуже хорошою людиною був. Він спілкувався з усіма, поважав усіх, постійно здоровкався”, - розповіла односельчанка загиблого Наталія Красько.

Сергій Комісар захищав країну в складі аеромобільного батальйону, був навідником. Життя воїна обірвалося 5-го травня, розповів начальник Сумського ТЦК Андрій Рибалко. Загинув Сергій Комісар внаслідок артилерійського ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Бахмут.

У військового залишились батьки, сестра та бабуся. На подвір’ї батьківського будинку відбулась поминальна панахида за полеглим.

Після відспівування, Сергія Комісара поховали на місцевому кладовищі. Односельчани проводжали його навколішки. Загиблому захиснику назавжди залишиться 32 роки.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: