Завантаження ...

Сум’яни віддали останню шану захиснику України Євгену Олексенку (відео)

Сум’яни віддали останню шану захиснику України Євгену Олексенку (відео) фото

Сум’яни попрощалися з захисником України Євгеном Олексенком. Воїн загинув 5 травня в Запоріжжі.

 

"Сьогодні ми прощаємося з одним зі сміливців, що став до зброї і загинув – капітаном Олексенком Євгеном Петровичем. Євген за покликом серця захищав свою державу в лавах ЗСУ, але 5 травня, вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину Євген загинув", - сказав офіцер Сумського обласного центру комплектування Ігор Мироненко.

 

Військовослужбовця відспівали в храмі Святого апостола Андрія Первозванного на провулку Веретенівський, йдеться в сюжеті Суспільному.

Про однокласника, з яким разом навчалися в сумській школі № 20, згадує Вікторія Остапенко: "9-Д наш випуск. Він залишився далі вчитися на два роки, хто пішов після 9 класу. Це для нас був шок, я навіть не знала, що він воює. Дізналася з соціальних мереж про його загибель".

У березні Євгену Олексенку виповнилося 36 років.

 

"Їх двоє в сім’ї: старший брат і молодший, Женя. Женя був в СБУ. Пішов в АТО, пройшов АТО, потім служив в Енергодарі. Коли почалася війна, він зібрав рюкзак і пішов на фронт. Він військовозобов'язаний, і він командиром був. Був поранений перед Новим роком, лежав у Києві, тепер загинув. У нього залишилося двоє діток малесеньких зовсім: в перший клас і в садочок ходять", - розповіла знайома родини Євгена Олексенка Анастасія Алещенко.

 

Поховали чоловіка на Алеї Слави Баранівського кладовища.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: