Завантаження ...

У Сумах прощалися із захисником України Сергієм Мосевичем

У Сумах прощалися із захисником України Сергієм Мосевичем фото

11 травня у Сумах попрощалися із загиблим захисником Сергієм Мосевичем. У Свято-Георгіївському храмі відбулася поминальна панахида за полеглим. Провести в останню путь воїна прийшли рідні, друзі та знайомі загиблого.

"Він був відважним, дуже сміливим. Відразу пішов на службу, щойно отримав повістку. Загинув, на жаль, дуже швидко", — згадує знайома загиблого Олена.

Хрещений батько Олексій розповідає, що Сергій був життєрадісним, трудящим, добрим і щирим, йдеться в сюжеті Суспільного.

 
 
 

"Його пам’ятатимуть як люблячого сина та брата, незрадливого товариша. Наступного тижня йому мало виповнитись 40 років, але життя відібрала війна", — додає пан Олексій.

Сергій Мосевич боронив Україну та загинув під час виконання бойового завдання, як справжній герой, розповідає офіцер з морально-психологічного забезпечення Сумського обласного ТЦК Ігор Мироненко. Його життя обірвалось 4 травня на Донеччині. "Сьогодні ми прощаємось з одним з сміливців, що став до зброї та захищав нашу Батьківщину, солдатом Сергієм Григоровичем Мосевичем, який був навідником аеромобільного відділення десантних військ", — зазначив офіцер.

Поховали воїна на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: