Завантаження ...

Соціальним працівникам сумської громади видали електровелосипеди

Соціальним працівникам сумської громади видали електровелосипеди фото

Для працівників КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» закупили вісім електровелосипедів.

За підтримки представників муніципалітету міста Зіндельфінген (Німеччина) у червні 2022 року департаментом фінансів економіки та інвестицій разом з КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» було підготовлено та подано на розгляд Sto Foundation (фонду, що виділяє спеціальне фінансування для середньо- та довгострокових проєктів підтримки біженців) проєкт, що передбачав закупівлю електровелосипедів для соціальних працівників установи. Проєкт успішно пройшов конкурсний відбір та отримав на початку поточного року фінансування в сумі 6160 Євро (256410,47 грн). За них через ProZorro придбали вісім електровелосипедів. Вартість одного склала майже 28,4 тис. грн.

 

«Дякуємо за підтримку в реалізації проєкту представникам муніципалітету міста Зіндельфінген та STO Foundation за їх чуйність та готовність допомагати у такий нелегкий час!» – зазначила директор терцентру Інна ГАЛІЧЕНКО.

 

Шість електровелосипедів надали працівникам відділення соціальної допомоги вдома, зокрема тим, котрі обслуговують жителів старостинських округів, два – соціальному патрулю Будинок нічного перебування. Це підвищить мобільність берегинців, що дасть можливість обслуговувати більшу кількість отримувачів соціальних послуг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: