Завантаження ...

У Сумах вшанували пам’ять борців із нацизмом та жертв війни

У Сумах вшанували пам’ять борців із нацизмом та жертв війни фото

У Сумах у День пам’яті та примирення представники влади та громадськість вшанували кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО разом з представниками влади громади та області, депутатами рад різних рівнів, військовослужбовцями, правоохоронцями та громадськістю поклали квіти до пам’ятників, пов’язаних з подіями Другої світової війни, та пам’ятного знаку воїнам, загиблим у війні з росією.

 

«Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії рф. Ця війна, як і Друга світова, супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф. Ми добре знаємо ціну війни, тому навчилися цінувати мир. Єдність та примирення всередині переможе будь-яку агресію зовні. Українці – сильні та незламні! Перемога обов’язково буде за нами!» – наголосив Олександр Лисенко.

 

Також очільник громади відвідав ветерана Другої світової війни – сумчанина Григорія РОМАНЧЕНКА та подякував за героїзм і жертовність заради мирного життя українців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: