Завантаження ...

Роменська громада попрощалася з героєм

Роменська громада попрощалася з героєм фото

Роменська громада провела в останню путь свого Героя, мужнього захисника – Ігоря Миколайовича Адамовича.

30 квітня 2023 року, перебуваючи на позиції, визначеній бойовим завданням, під час артилерійського обстрілу, Ігор отримав важке поранення внаслідок чого загинув… Обірвалося життя військовослужбовця, поблизу населеного пункту Діброва, що на Луганщині.

У цей скорботний день віддати останню шану загиблому захиснику України прийшли рідні, друзі, керівництво громади, побратими, знайомі та небайдужі люди. З гірким смутком несли квіти з чорними та синьо-жовтими стрічками. У тихій молитві присутні схилили голови у знак глибокої пошани до світлої пам’яті воїна.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять українського захисника, завдяки якому маємо змогу прокидатися кожного ранку, планувати, мріяти та жити. Ігор мужньо боронив нашу країну, але ворог безжально забрав його життя. Важко знайти слова втіхи для близьких та рідних. Вічна слава та шана Герою!», – звернувся до присутніх очільник громади Олег Стогній.

Загибель Ігоря Адамовича – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни… справжній патріот, вірний захисник України, ім’я якого навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Побратими згадують Ігоря, як добре підготовленого, з високим рівнем мотивації до військової служби, завжди вічливого та чуйного воїна, який проявивши мужність та героїзм, стійкість і рішучість до останнього залишився вірним Військовій Присязі та Українському народові.

Українці ніколи не пробачать російським загарбникам сотні жертв і страждання, які вони принесли на нашу землю.

Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину. Герої не вмирають!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: