Завантаження ...

Де в Сумах ремонтують дороги та малюють “зебри”

Де в Сумах ремонтують дороги та малюють “зебри” фото

КП «Шляхрембуд» оновлює дорожню розмітку та продовжує ремонтувати дороги в місті.

Комунальне підприємство стало переможцем тендеру на послуги з благоустрою населених пунктів (нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, заміна зливоприймальників та підняття люків), що проводив департамент інфраструктури міста, з ціновою пропозицією 6,2 млн грн. Задля безпеки пішоходів насамперед наноситься «зебра» на пішохідних переходах. Роботи проводяться на тих ділянках, де завершується ямковий ремонт дорожнього покриття і найближчим часом не планується поточний.

Цього тижня зроблена розмітка по вул. Г. Кондратьєва (від аеропорту до перехрестя з вул. Сумської артбригади), ведуться роботи по вул. Петропавлівська.

Окрім того, у громаді триває ямковий ремонт доріг. Розпочаті роботи по вул. Харитоненка та вул. Білопільський шлях, продовжується ремонт на Веретенівці. Поточний ремонт доріг у Сумах у цьому сезоні також запланований, тривають відповідні тендерні процедури. Так, наразі департамент інфраструктури міста оголосив тендери на проведення поточного ремонту вулично-дорожньої мережі та штучних споруд на восьми вулицях Сум на загальну суму майже 70 млн. грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: