Завантаження ...

На Сумщині селянин зарубав гостя

На Сумщині селянин зарубав гостя фото

Під час розпиття спиртних напоїв, у двох мешканців с. Річки Сумського району стався конфлікт, в результаті якого один наніс сокирою іншому тілесні ушкодження несумісні з життям.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення про можливе вбивство у селі Річки. Правоохоронцям зателефонували сусіди, бо почули сильний крик. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Догадки односельчан підтвердились.

Під час проведення першочергових слідчих та оперативних заходів, працівники сектору кримінальної поліції Білопілля встановили, що під час спільного розпиття спиртних напоїв за місцем мешкання одного із них, між чоловіками стався конфлікт на фоні раптово виниклих неприязних відносин. Не стримавши агресії, 56-річний господар будинку взяв сокиру та наніс своєму 42-річному гостю декілька ударів в область голови та шиї. Від отриманих травм потерпілий помер у “швидкій”.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України «Умисне вбивство». Слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: