Завантаження ...

У Сумах відкрили благодійну виставку живопису Ігоря Василевського

У Сумах відкрили благодійну виставку живопису Ігоря Василевського фото

Благодійну виставку живопису Ігоря Василевського та творчої групи "OKRASA" презентували у виставковій залі обласної організації Національної спілки художників України. Благодійна експозиція об'єднала як давні, так і нові роботи митця і його учнів.

 

"У цей складний період найбільше страждають старі люди діти, діти-сироти. Моя родина допомагає трохи дітям-сиротам, і вони зараз в скрутному становищі. Є і свіжі роботи, і ті, що позаминулого року писалися. "Півонії" писалися рівно позаминулого року в тому дворі", — розповідає автор виставки Ігор Василевський, йдеться в сюжеті Суспільного.

 
 
 
 

Художник Олександр Чередниченко розповідає: знайомий з Ігорем Василевським понад 30 років: "Бачив, як він прийшов, що він робив, як він робив, як він змінювався, як він став тим, ким він зараз є. Професіонал. Тут немає ніяких інших слів. Свій почерк, він дуже гарний в графіці, в живопису. В Сумах він "пізній".

 

"Ігор Васильович відомий не тільки в Сумах, а і в Україні, і поза її межами. Він — учасник багатьох симпозіумів, пленерів. Його роботи тут – пейзажі і натюрморти, але він працює і в графіці, і в портретному живописі, перш за все, в живописі він – колорист. У нього своє бачення кольору, і його вже впізнають", — розповів голова Сумської обласної організації НСХУ Іван Гапоченко.

 

Переглянути роботи художників можна щоденно з 10.00 до 17.00 впродовж двох тижнів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: