Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала трьох дилерів та наркокур’єра

На Сумщині поліція затримала трьох дилерів та наркокур’єра фото

У Сумах повідомлено про підозру чотирьом особам, які за попередньою змовою здійснювали незаконний обіг психотропних речовин та наркотичних засобів.

За даними слідства, чоловік та дружина разом зі своїм знайомим організували у м. Суми та Сумському районі так званий наркобізнес. Зокрема, вони за допомогою наркокур’єра отримували з інших областей у великій кількості наркотичний засіб «Метадон» та психотропну речовину «PVP». Частину заборонених речовин використовували для особистого вживання, а решту реалізовували наркозалежним особам.

У суботу правоохоронці задокументували факт отримання жінкою від наркокур’єра двох пакунків з наркотичним засобом «Метадон» та психотропною речовиною «PVP». До цього було задокументовано декілька фактів реалізації заборонених речовин двома іншими спільниками відповідним особам.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою 800 тис. грн застави для наркокур’єра та від 107 тис. грн до 160 тис. грн іншим трьом підозрюваним, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: