Завантаження ...

У Сумах попрощалися з воїнами Володимиром Вороною та Олександром Майковським

У Сумах попрощалися з воїнами Володимиром Вороною та Олександром Майковським фото

26 квітня у Сумах попрощалися з захисниками України Володимиром Вороною і Олександром Майковським. Після відспівування в сумському Свято-Миколаївському храмі тіла загиблих привезли для прощання на Баранівський цвинтар. Обидва чоловіки загинули 18-го квітня в Донецькій області під час виконання бойового завдання. Про це повідомив офіцер Сумського центру комплектування Руслан Флорчук.

“Володимир та Олександр за покликом серця захищали державу в лавах Збройних сил України. Вони пішли на війну, щоб захистити свій дім, свою родину, нас з вами і нашу землю”, - зазначив Руслан Флорчук.

Солдату Володимиру Вороні, стрільцю-санітару механізованого відділення Сухопутних військ України у травні мало б виповнитися 40 років, пише Суспільне.

поховання

"Вова був другом нашої родини. Його батьки гарно товаришували з моїми батьками. Ми разом росли, він трішки старший за мене. Гарний хлопець, гарний батько, син, чоловік. Гарний Дуже жаль. Працював він будівельником. Не один раз зустрічався з моїм чоловіком, працювали”, - говорить знайома Володимира Ворони Наталія Лозко.

“Прийшов час - захищати пішов. Тим більше він служив в армії. Він молодий хлопець”, - каже сусідка Володимира Раїса.

поховання

Солдату Олександру Майковському, номеру обслуги механізованого відділення Сухопутних військ України у травні мало б виповнитися 44 роки.

поховання

“Нашого друга він зять. Ми часто на природу з ним виїжджали. Дуже позитивна людина. Він працював спочатку на заводі NICMAS”, - згадує знайома Олександра Надія Гончаренко.

“Був гарним сім'янином, виховав доньку-спортсменку. Син також спортом займається. Все вкладував в сім'ю”, - каже знайомий Андрій Гончаренко.

Поховали захисників на Алеї Слави Баранівського кладовища в Сумах.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: