Завантаження ...

«Зруйновані мости»: сум’ян запрошують на зустріч з режисером фільму

«Зруйновані мости»: сум’ян запрошують на зустріч з режисером фільму фото

27 квітня о 18:30 у Сумах відбудеться показ документального фільму Суспільного Мовлення «Зруйновані мости». Подія відбудеться у «Розумному хабі» (Суми, вул. Кузнечна 2).

Стрічка розповідає про двох мешканців Сумщини: 

- старосту п’яти прикордонних сіл Олександра Яковенка, який з перших днів повномасштабної війни не покинув свою громаду, а на власному транспорті, попри обстріли окупантів, розвозить людям гуманітарну допомогу; 

- бухгалтерку Інну Скоромну, яка після повномасштабного вторгнення росіян щодня переходить зруйнований міст, щоб допомогти своїм землякам з Лукашівки, — привозить продукти й ліки, бо магазини там не працюють.

Документальний проєкт представить режисер Володимир Бакум. У лютому 2023 року, через рік після початку повномасштабного вторгнення, він вирушив на Сумщину, щоб дізнатись, як живуть українці на кордоні з російським агресором.

«Зруйновані мости» —  фільм про руйнацію в головах українців всіх нав’язливих пропагандистських наративів про «один народ», про знищення родинних, дружніх та просто сусідських зв’язків з країною агресором.

Після перегляду запланована жива дискусія з режисером і сценаристкою документального фільму «Зруйновані мости». Організатори просять пройти попередню реєстрацією на подію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: