Завантаження ...

На Сумщині убивця підпалив будинок жертви аби приховати злочин

На Сумщині убивця підпалив будинок жертви аби приховати злочин фото

Вранці 20 квітня до Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Роменського району горить будинок. По приїзду на місце виклику, в одній із кімнат будинку на дивані правоохоронці виявили обгоріле тіло 34-річного господаря. В подальшому, під час огляду, на його тілі були виявлені численні тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть.

Співробітники сектору кримінальної поліції провели перевірку та оперативним шляхом встановили, що до даної події причетний 37-річний односелець потерпілого.

Як з'ясувалося, коли підозрюваний перебував вдома у 34-річного знайомого, то між ними виник конфлікт. Аби довести свою правоту, гість взяв до рук металеву кочергу та наніс декілька ударів по тілу і по голові, а далі схопив ножа та перерізав горло. Від отриманих поранень господар будинку впав на диван. Тому, щоб приховати сліди злочину чоловік взяв до рук запальничку та ініціював пожежу в будинку.

Наразі нападника затримано та обрано відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом у поліції відносно зловмисника було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство " та ч. 2 ст.194 "Умисне знищення або пошкодження майна" Кримінального кодексу України та за погодженням Роменської окружної прокуратури вже повідомлено йому про підозру, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: