Завантаження ...

Каратисти з Сумщини здобули медалі на всеукраїнській Гімназіаді

Каратисти з Сумщини здобули медалі на всеукраїнській Гімназіаді фото

Сумські каратисти у Чернівцях взяли участь у всеукраїнській Гімназіаді. Там спортсмени з Сумщини здобули декілька медалей.

"Каратисти Сум здобули 12 медалей. Ще дві додали в актив команди області каратисти з Глухова", - розповів сумський тренер Вадим Коломієць, повідомляє Суспільне.

Вихованка сумського клубу "Вадо Кай" Валерія Асанова посіла перші місця у ката та у куміте. Олександр Коваленко став кращим у ката і другим у куміте. "Золото" у ката здобув Тимофій Кіщенко. "Бронзові" медалі у куміте вибороли Анна Черевична, Юлія Цебро, Олексій Лукавенко та Володимир Писарцов. Останній посів і третє місце у ката. Підготували спортсменів до змагань Богдан Шумаров, Ілля Сахно та Вадим Коломієць.

Максим Невожай та Тимур Дудченко з клубу "Прогрес»"посіли, відповідно, третє та друге місця у ката. До змагань спортсменів підготували Валентин Забара та Ігор Угніч.

Ще дві "срібні" медалі додали у скарбничку команди Сумщини глухівчани Нікіта Наливайко (куміте) та Софія Кошара (ката) з клубу "Самурай". Тренує спортсменів Ігор Кучер.

Сумська область посіла п’яте загальнокомандне місце серед 14 команд-учасниць.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: