Завантаження ...

Спортсмени Сумщини відзначились на Кубку України з дзюдо

Спортсмени Сумщини відзначились на Кубку України з дзюдо фото

Кубок України з дзюдо відбувся у Києві. Участь у кубковому турнірі взяли понад 200 спортсменів з різних регіонів України, зокрема і з Сумщини. Про це повідомив перший віцепрезидент федерації дзюдо Сумської області Сергій Колесниченко.

 

“У ваговій категорії до 48 кг переможницею Кубка України 2023 стає Мірошніченко Маргарита. Роменчанка перемогла у фіналі Катерину Пилипюк з Волині. Третіми у цій ваговій категорії стали роменчанка Юлія Засульська та охтирчанка Ярина Федорченко”, – розповів Сергій Колесниченко.

 

Крім того, перші місця на кубку України посіли студентки Сумського державного університету Тетяна Лімаєва (вагова категорія до 52 кг), Анастасія Антіпіна (до 63 кг) та Христина Гоман (понад 78 кг). Сумчанка Марія Рицька (до 70 кг) та Ангеліна Величко (до 78 кг) з Комишів посіли треті місця, пише Суспільне.

У ваговій категорії до 73 кг золоту медаль здобув сумчанин Артем Хомула. Варто зазначити, що Артем на початку зустрічі поступався супернику, втім зміг стати чемпіоном. “Золото” вибороли студенти СумДУ Микита Голобородько (до 66 кг) та Кирило Самотуг (до 60 кг).

Чоловіча команда Сумської області посіла третє командне місце, жіноча – четверте. Команда Сумщини на кубку України фінішувала третьою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: