Завантаження ...

На нараді виникла бійка між очільниками Тростянця та Охтирки

На нараді виникла бійка між очільниками Тростянця та Охтирки фото

17 квітня в Охтирці відбулася нарада з очільниками Охтирської та Тростянецької міськрад. Там обговорювали, в якій із громад буде створена кластерна лікарня. На нараді виник конфлікт між очільником Тростянця Юрієм Бовою та мером Охтирки Павлом Кузьменком.

За словами Охтирського міського голови Павла Кузьменка, сварка розпочалася на самій нараді і продовжилася поза робочими кабінетами, пише Суспільне. "У мене з Юрієм Бовою конфлікту не було, а у нього зі мною — був. Звикли бити — ну що зробиш, життя таке", — розповів Суспільному Павло Кузьменко. За його словами на нараді обговорювали питання створення кластерної лікарні в Охтирському районі. "І на моє зауваження, що ніяким чином не може бути ближче від Писарівської громади до Тростянця, ніж від Писарівської громади до Охтирки. Це обурило Юрія Бову і він кинувся до мене з кулаками прямо на нараді. Він креслить Охтирський район круглим і з центром в Тростянці. Я кажу — все одно всі будуть їхати через Охтирку. Це його обурило, він і після наради на мене кричав", — додав Павло Кузьменко.

У телефонній розмові з кореспондентом Суспільного Юрій Бова зазначив: "Я не коментую такі питання".

За підсумками наради Охтирська і Тростянецька міськради направили кожен свою пропозицію щодо місця розташування кластерної лікарні до обласної адміністрації.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: