Завантаження ...

Сумські студенти відзначилися на Кубку Європи

Сумські студенти відзначилися на Кубку Європи фото

У польській Познані стартував Кубок Європи з дзюдо серед юніорів. У перший день змагань студенти СумДУ вдало стартували на турнірі.

У чоловічій категорії до 60 кг Назар Вісков розпочав з двох перемог над спортсменами з Туреччини та Німеччини, однак на стадії 1/4 фіналу поступився майбутньому срібному призеру змагань з Франції. Але у втішних зустрічах він вже не знав гіркоти поразки. Здобувши ще три перемоги над суперниками з Ізраїлю, Бельгії та Італії, Назар став бронзовим призером!

Близькою до повторення успіху свого партнера по збірній України була Марія Рицька. Розпочавши з перемоги над француженкою, в 1/4 фіналу вона так само поступилася майбутній віцечемпіонці з Данії. Перемоги у втішних сутичках над британкою та німкенею дозволили дістатися бронзового фіналу, але медальну зустріч українка програла ще одній спортсменці з Франції. У підсумку Марія посіла високе 5-те місце!

Варто відзначити, що, крім “бронзи” Назара Віскова, скарбничка збірної України в перший змагальний день поповнилась “золотом” Анни Казакової у категорії до 78 кг, повідомляє спортклуб СумДУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: