Завантаження ...

Новопризначений голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх провів першу робочу зустріч

Новопризначений голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх провів першу робочу зустріч фото

Голова Сумської ОВА зустрівся з колективом адміністрації, головами РВА, головами громад, представниками військових підрозділів та правоохоронних органів Сумської області

Володимир Артюх озвучив пріоритетні напрямки роботі на новій посаді:

 

«Чому було прийняте рішення про моє призначення? Тому що область непроста, кордон з ворогом достатньо протяжний, де ідуть постійні зіткнення… Я маю військовий досвід, освіту і підготовку, які дозволяють більш ефективно налагодити взаємодію зі Збройними Силами України, силами безпеки», – говорив голова Сумської ОВА.

 

Голова Сумської ОВА зазначив, що Верховний Головнокомандувач поставив перед ним ряд завдань, серед яких у пріоритеті – оборонні. Разом з тим, багато уваги буде приділено відновленню і економічної, виробничої і соціальної інфраструктури.

 

«Президент доручив максимально відновити всі системи життєзабезпечення області… Впевнений, що разом всі ці задачі ми з вами успішно виконаємо», - підкреслив Володимир Артюх.

 

У ході робочої наради також розглянули питання безпеки під час Великодніх свят, роботу закладів освіти і облаштування в них захисних споруд, відновлення пошкоджених ворогом об’єктів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: