Завантаження ...

На Сумщині Службу автодоріг перетворили на Службу відновлення та розвитку інфраструктури

На Сумщині Службу автодоріг перетворили на Службу відновлення та розвитку інфраструктури фото

У зону відповідальності Служби відновлення та розвитку інфраструктури входять: транспортна інфраструктура, будівництво і реконструкція житлових об’єктів, об’єктів соціальної сфери, громадського призначення, ЖКГ, енергетичної інфраструктури, захисних споруд тощо.

Служба працює над збором та аналізом інформації про спричинені російською агресією руйнування та потреби у відновленні в кожній окремо взятій області. Також продовжує забезпечувати логістику на деокупованих територіях: розчищає дороги від наслідків бойових дій, зводить тимчасові переправи та капітально відбудовує мости.

Служба є структурним підрозділом Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, підтримує діяльність Агентства, забезпечує експертизу, нагляд, прозорі та ефективні процедури закупівель в межах проєктів у Сумській області.

Водночас Служба є головним помічником органів місцевого самоврядування і допомагатиме їм готувати проєкти відновлення та післявоєнної відбудови.

Трансформація Служби відновлення передбачає розвиток на основі затверджених Агентством відновлення процедур, принципів та підходів, зокрема, створення в Службі Антикорупційного офісу. Він відповідатиме за впровадження найкращих антикорупційних практик та внутрішнього контролю за їх дотриманням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: