Завантаження ...

У Сум може з’явитися місто-партнер у США

У Сум може з’явитися місто-партнер у США фото

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з представниками благодійної організації «Алекс 21» щодо налагодження співпраці Сум з містом у США.

Як повідомили гості, вони вже мають успішний досвід налагодження партнерських відносин між громадами України та США, зокрема з Донецької області. До Сум завітали, аби запропонувати побратимство з містом Сакраменто. З такою пропозицією вийшов тамтешній мер.

Олександр Лисенко подякував гостям за візит і те, що прагнуть допомогти сумській громаді. Посадовець відзначив вагомий внесок у відновленні громади, який роблять іноземні  партнери з перших годин повномасштабного вторгнення.

 

«Зустрічі з іноземними партнерами дуже важливі, адже вже сьогодні ми будуємо той фундамент, на якому ґрунтуватиметься співпраця й у післявоєнний період. Сподіваємося, що наша Перемога прийде скоро і ми зможемо розвивати співробітництво у важливих для громади напрямках», – зазначив він.

 

Очільник Сумської міської ТГ окреслив коло питань, які постали перед громадою у зв’язку з агресією рф. Серед найбільш актуальних посадовець назвав забезпечення ВПО житлом та різними видами допомоги, наявність громадського транспорту, облаштування укриттів.

Учасники зустрічі домовилися, про те, що сумчани узагальнять свої пропозиції щодо співпраці. Також гості завітають до сумської громади ще раз, аби детальніше ознайомитися з роботою певних галузей і структур. Окрім цього, планується перше онлайн-спілкування безпосередньо очільників Сум і Сакраменто.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: