Завантаження ...

Сумський водоканал надав допомогу колегам із Херсона

Сумський водоканал надав допомогу колегам із Херсона фото

Херсонська область, на жаль, як і Сумська, стала однією з областей України, в яку російські терористи вдерлися в перші дні війни. А коли її частково звільнили, після ворожої навали залишилася напівзруйнована інфраструктура та вщент пограбовані населені пункти. Суттєво постраждало обладнання й саме приміщення херсонського водоканалу, тож колектив сумського водоканалу вирішив простягнути колегам руку допомоги.

Сумські водоканалівці зібрали кошти та закупили необхідне для роботи устаткування: сім системних блоків, моніторів, клавіатур, фільтрів – все для того, щоб зібрати сім повноцінних робочих місць. Також два багатофункціональних пристрої Canon з додатковими картриджами та папір.

 

«У цей непростий час дуже важливо розуміти, що ти не лишився сам на сам з усіма проблемами, пов’язаними з війною. А їх – немало. Це ми добре знаємо. Адже Сумщина кожного дня під ворожими обстрілами. Але розуміння, що ми єдині, що в тяжку хвилину колеги прийдуть на допомогу, – дає надію і віру у світлі часи. Ми – одна родина! Разом вистоїмо!» - зазначив директор КП «Міськводоканал» Анатолій Сагач.

 

Гуманітарну допомогу Херсону відправили 10 квітня. Вже за кілька днів вона буде у колег. Разом до Перемоги!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: