Завантаження ...

Сум’яни обрали дизайн адресних покажчиків

Сум’яни обрали дизайн адресних покажчиків фото

У Сумах завершилося онлайн-опитування мешканців щодо дизайну вуличних табличок.

Сум’яни мали можливість обрати кращий макет з трьох запропонованих. У підсумку, відчутну перевагу здобув варіант В – консолідований дизайн від влади та громади (на фото).

Він отримав 43,33% голосів сумчан – 117. Два інших – варіанти С і А – набрали фактично однакову кількість: 28,52% (77) та 28,15% (76) відповідно.

Щодо гендерного аспекту серед учасників голосування, то дещо активнішими були жінки. З 270 респондентів їх 51,1% (138), чоловіки відстали не набагато – 48,9% (132).

За віковим розрізом – найбільше сумчан від 22 до 35 років – 152 учасники, від 36 до 50 років – 67 респондентів, від 13 до 21 років – 38, від 51 до 60 – 10 та від 61 до 66 – 3 респонденти.

Результати опитування будуть надані відповідним структурним підрозділам міської ради для подальшого використання в роботі.

Нагадаємо, онлайн-опитування тривало з 27 березня по 9 квітня на Платформі електронної демократії E-dem. Організовано вивчення думки сумчан було за ініціативи Департаменту комунікацій та інформаційної політики спільно з ініціативною групою громадських активістів та за підтримки Фонду «Східна Європа».

Додамо, що для актуалізації та полегшення навігації сумчан і гостей громади у рамках процесу дерусифікації, представники влади та громадськість, творча молодь розробляли дизайн та макети сучасних адресних покажчиків з рекомендаціями щодо їх розміщення і виготовлення.

*Для перегляду повного зображення відкрийте його в іншій вкладці або збережіть 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: