Завантаження ...

На Сумщині триває футбольний турнір на честь ЗСУ

На Сумщині триває футбольний турнір на честь ЗСУ фото

На футбольних полях Сумщини триває футбольний турнір за "Кубок на честь ЗСУ". 8 та 9 квітня команди у групах "А" та "Б" зіграли чергові матчі, повідомили у пресслужбі Асоціації футболу Сумської області.

У суботу, 8 квітня, у групі "А" "Колос" з Северинівки з рахунком 4:0 переміг сумський "Валедіанс". У неділю, 9 квітня, "Явір" з Краснопілля та білопільський "Аграрник-Авангард" завершили гру з рахунком 1:3, пише Суспільне.

Северинівський "Колос" з п’ятьма очками йде на першому місці у турнірній таблиці групи, "Аграрник-Авангард" з чотирма – на другому, "Україна" з Токарів – з трьома (після однієї гри) – на третьому. Без очок поки що на четвертому та п’ятому місці йдуть "Явір" та "Валедіанс".

У групі "Б" 8 квітня відбулись два матчі. Поєдинок між глухівським "Велетнем" та "Колосом" з Шосткинської громади завершився з рахунком 6:1 на користь шосткинців. Матч між "Віталією" з Чернечої Слободи та "Сеймом" з Кузьків завершився з рахунком 2:0 на користь "Віталії". З таким же рахунком 9 квітня завершився поєдинок між "Колосом" з Василівки та футбольним клубом "Дружба".

У групі "Б" лідирують дві команди – шосткинський "Колос" та "Віталія" (які мають по шість очок). По три у двох матчах набрали "Велетень" та "Колос" з Василівки. "Сейм" та "Дружба" поки очок не мають.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: