Завантаження ...

Понад 11 тисяч гривень зібрали для військових на благодійному заході в Сумах

Понад 11 тисяч гривень зібрали для військових на благодійному заході в Сумах фото

У Сумах напередодні свята Христового Воскресіння провели благодійний захід «Великодні історії», під час якого зібрали кошти для новоствореного військового підрозділу.

На деякий час хол ТРЦ «Мануфактура» перетворився на концертну залу та ярмарковий майданчик. Поки творчі колективи та солісти Сум і старостинських округів тішили своїми виступами, майстри різних напрямків презентували свої творіння від картин до солодощів. Охочі мали нагоду створити власноруч великодню листівку.

Управління культури та митці громади намагаються бути корисними захисникам і захисницям України та адресно допомагати їм. Для цього проводили у Покровському сквері благодійні концерти за участі творчих колективів старостинських округів міської ТГ та благодійний мистецький марафон викладачів та учнів дитячої художньої школи імені М. Г. Лисенка «Вистоїмо. Допоможемо. Переможемо». Напередодні Великодня, коли заведено робити добрі справи, вирішили організувати ще один захід на підтримку ЗСУ. Начальник управління культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА зауважила, по-іншому нині не можна. Вона подякувала всім, хто підтримує їхні ініціативи проведення таких благодійних акцій.

«Сьогодні немає важливішої місії ніж допомагати нашим військовим якомога швидше здобути Перемогу», – зазначила вона.

У зв’язку з повітряними тривогами організаторам заходу довелося робити дві перерви. Попри це їм вдалося здійснити заплановане та зібрати 11,2 тис. грн, які підуть на підтримку новосформованого підрозділу 31-ої бригади.

 

  •  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: