Завантаження ...

Сум’яни за день зібрали голоси проти поглинання школи № 10 гімназією №1

Сум’яни за день зібрали голоси проти поглинання школи № 10 гімназією №1 фото

Петиція “Реорганізація Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №10 Сумської міської ради шляхом приєднання до КУ Сумська гімназія №1 міста Суми, Сумської області” за день набрала 399 підписів.

“На Інформаційному порталі міста Суми та сайті управління освіти і науки Сумської міської ради було розміщено інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення Сумської міської ради «Про реорганізацію Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 10 Сумської міської ради», про що ні педагогічний колектив, ні адміністрація закладу, ні батьки не були ознайомлені заздалегідь, адже такі заходи плануються за декілька років з урахуванням думки громадськості, педагогічного колективу, всіх учасників освітнього процесу.

Виникає питання, чому при реорганізації наш заклад приєднують до Сумської гімназії №1, але в приміщення нашої школи?

Ми – самодостатній навчальний заклад, який є флагманом освіти на сьогодні, не потребуємо змін чи злиття з іншими, оскільки маємо кваліфікований педагогічний колектив. З 1991 року ми першими в Сумській області стали школою-ліцеєм при Сумському фізико-технологічному інституті, а з 2004 року – Сумською спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів №10, м. Суми, Сумської області з високими показниками якості освітніх послуг.

Протягом багатьох років ми – школа-лідер по кількості переможців Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, міських олімпіад і конкурсів, проєктів, турнірів, науково-дослідницьких робіт МАН учнів-членів МАН України.

Вважаємо, що доречно було б створити на базі нашої школи ліцей з початковими класами, яким він і був раніше.

Профспілкова організація Сумського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №10 Сумської міської ради, трудовий колектив, батьківська громадськість просять підтримати заклад у прагненні зберегти свою школу і не допустити її ліквідації.

Зупиніть знищення нашого закладу!

Сподіваємося на Вашу підтримку!” - писала авторка петиції Кудра Альона Сергіївна.

Тепер міським чиновникам доведеться відповідати, хоча вони цього ой як не люблять... А якщо і відповідають, то відписками...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: