Завантаження ...

Сумський бюджет вже не дорахувався 45 млн грн

Сумський бюджет вже не дорахувався 45 млн грн фото

Станом на 30 березня до загального фонду бюджету Сумської міської ТГ (без урахування офіційних трансфертів) надійшло 596,4 млн грн, що становить 22,6% до плану на рік.

Сума недовиконання пропорційно 1/12 на поточну дату становить 45 млн грн або «-» 7%, переважно за рахунок податку на доходи фізичних осіб.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження загального фонду (без урахування офіційних трансфертів) збільшилася на 30,9 млн грн (або на 5,5%). Переважно внаслідок акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів, плати за землю і надходження коштів від орендної плати за користування майном, що перебуває в комунальній власності (погашення заборгованості за жовтень – грудень 2022 року ТОВ «Сумитеплоенерго»).

До спеціального фонду бюджету Сумської міської ТГ (без урахування офіційних трансфертів) надійшли кошти в сумі 30,2 млн грн, що становить 28,5% до плану на рік.

Офіційних трансфертів до загального фонду надійшло 112,8 млн грн, що становить 97,9% до плану на січень-березень, до спеціального фонду – 0,7 млн грн (83,1%).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: