Завантаження ...

На базі «Обласного центру соціально небезпечних захворювань» після капремонту відкрито стаціонар

На базі «Обласного центру соціально небезпечних захворювань» після капремонту відкрито стаціонар фото

Відтепер за адресою місто Суми, площа Троїцька, 16 перенесено весь спектр наркологічних послуг на Сумщині.

За словами заступник голови Сумської обласної військової адміністрації Олени БОЙКО, у закладі створено комфортні умови як для перебування пацієнтів, так і для роботи персоналу.

Сюди переїхали 2 стаціонарні відділення: відділення з надання психіатричної та наркологічної допомоги та відділення інтенсивної терапії та детоксикації. Тут також здійснюється експертиза на стан алко- та наркосп’яніння.

На жаль, сьогодні відзначаємо зростання кількості контингенту у подібних закладах. Не в останню чергу причиною такої динаміки є війна. Постійні стрес та напруга негативно позначаються на психіці та здоров’ї людей. Тож розвиток даного сервісу і покращення умов у закладі – вкрай важливі в сучасних реаліях.

«Саме тому за ініціативи першої леді на державному рівні наразі активно пропагується культура піклування про власне ментальне здоров'я з метою навчити людей дбати про свій внутрішній світ. Маємо усвідомити: говорити про свій психологічний стан, не замовчувати проблеми, вчасно звертатися за допомогою до спеціалістів – це не соромно. Це – необхідно, щоб ситуація не загострювалася, і щоб людина могла якомога швидше повернутися до повноцінного життя», – зазначила Олена Бойко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: