Завантаження ...

У Сумах поліція затримала чоловіка, який вдарив бармена пляшкою по голові (відео)

У Сумах поліція затримала чоловіка, який вдарив бармена пляшкою по голові (відео) фото

Вранці чоловік, знаходячись в неадекватному стані, проходячи вулицею Покровською в Сумах, раптово вдарив ногою по скляних дверях зачиненої кав’ярні. Склопакет розлетівся на друзки. Спрацювала охоронна сигналізація поліції охорони.

 
 
А через п’ять хвилин вже спрацювала кнопка термінового виклику поліції в ресторані, що знаходиться неподалік.

Виявилося, що зловмисник, перебуваючи у стані сп’яніння та агресії, скляною пляшкою з пивом вдарив бармена по голові в цьому закладі громадського харчування. На виході з ресторану, зловмисник знову умисно розбив скляні двері і тут.

Та цього разу втекти хулігану не вдалося, - наряд поліції охорони, за лічені хвилини прибув на місце події, і затримав його біля дверей закладу. Правоохоронцям довелося застосувати і кайданки, бо агресивний чоловік тепер виплеснув всю свою агресію не лише на поліцейських, а й на перехожих, кидаючись та нецензурно при цьому лаючись.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: