Завантаження ...

На Сумщині на пожежі загинув пенсіонер

На Сумщині на пожежі загинув пенсіонер фото

27 березня о 12:25, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності по вул. Ювілейна в смт Терни, що на Недригайлівщині.

Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим на відкритій території. На місце події було направлено черговий караул 39-го державного пожежно-рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено залишки сухої рослинності на площі до 300 кв. м, утворилась загроза подальшого поширення на поруч розташовані 2 житлових будинки та 3 господарчі споруди. Під час гасіння пожежі на місці випаленої трави вогнеборці виявили тіло людини. Загиблим виявився чоловік 1949 року народження.

О 12:57 загоряння локалізували. а о 13:18 – повністю ліквідували.

Цього ж дня загоряння сміття та залишків сухої рослинності мали місце в містах Шостка, Білопілля, Ромни, смт Вороніж Шосткинського району, в смт Терни, с. Ківшик та с. Голубці, що на Недригайлівщині, а загальна площа загорянь склала 20 га.

Всього на гасіння було зало залучено 9 одиниць спеціальної техніки та 43 чоловіки особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: