Завантаження ...

Сумська біатлоністка виграла чемпіонат України

Сумська біатлоністка виграла чемпіонат України фото

У другий день чемпіонату України з біатлону в Буковелі спортсмени бігли коротку індивідуалку.

Чоловіча частина весняної стадії Чемпіонату України відбувається під ознакою переваги тернопільської школи біатлону. Причому сьогодні тернополяни перемогли навіть без свого лідера Дмитра Підручного. Золото в гонці виборов Тарас Лесюк, якому перемогти не завадили навіть три штрафи по 45 секунд, пише biathlon.com.ua.

Дуже якісну стрільбу також продемонстрували Віталій Мандзин та уродженець Сумщини Артем Тищенко, які другий день поспіль піднімаються на п’єдестал пошани. Щоправда, цього разу вони обмінялись місцями у порівнянні з суперспринтом: Мандзин з одним промахом виборов срібло, Тищенко з такою ж кількістю штрафу став бронзовим.

Коротка індивідуальна гонка. Чоловіки

1. Тарас Лесюк (0+2+0+1) 42:52,5

2. Віталій Мандзин (1+0+0+0) +17,5

3. Артем Тищенко (0+0+0+1) +1:06,6

У гонці серед жінок на досвід взяв гору над молодістю! Наша Віта Семеренко, яка не брала цього сезону участь у міжнародних стартах, продемонструвала найкращу стрільбу серед 22-х учасниць і виборола золото національного чемпіонату! Наша олімпійська чемпіонка помилялась лише на одному вогневому рубежі, і на фініші її перевага становила більш ніж хвилину! Вітаємо!

Вперше на чемпіонатах України місця на подіумі вибороли одразу дві представниці Харківської області! Причому для Оксани Коваленко це взагалі перша особиста медаль. Завдаки більш точній стрільбі (три штрафи проти шістьох) Оксана випередила свою подругу по команді Любов Кип’яченкову, яка водночас стала найшвидшою учасницею гонки.

Завтра на Чемпіонаті України день відпочинку, а в суботу на нас очікують гонки з масовим стартом.

Коротка індивідуальна гонка. Жінки

1. Віта Семеренко (0+2+0+0) 43:19,2

2. Оксана Коваленко (1+1+0+1) +1:10,0

3. Любов Кип’яченкова (3+0+2+1) +1:49,9

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: