Завантаження ...

В Сумах відбувся чемпіонат з пляжної боротьби

В Сумах відбувся чемпіонат з пляжної боротьби фото

В Сумах відбувся чемпіонат з пляжної боротьби. Близько 150 спортсменів розіграли 26 комплектів медалей.

“Змагання дають досвід і діти не так вже хвилюються на інших змаганнях. Беруть участь учні з міст Суми, міста Ромни, Липова Долина і команда Верхосулки”, - розповів головний суддя чемпіонату Олександр Бондар, пише Суспільне.

 
 
 

Змагалися у турнірі борці вільного стилю, граплери та дзюдоїсти, самбісти та панкратіасти.

Тренер з вільної боротьби Руслан Тарабар зазначив, що на турнір виставив лише двох бійців - свою доньку та свого хрещеника.

“У першу чергу - це поборотися, психологічний стан перевірити. І любий старт спортивний, чи то пляжна боротьба, вільна боротьба - це дуже гарно. Побачив багато дітей, різних видів боротьби”, - розповів Руслан Тарабар.

Володимир Стрельченко у Сумах тренує граплерів та панкатіастів. За його словами, пляжна боротьба цікава дітям.

“Пляжна боротьба користується великою популярністю серед усіх єдиноборств. Будь то борці, будь то “ударники”. Для дітей 10, 12, 14 років – це дуже цікаво і дуже корисно брати участь у таких змаганнях”, - розповів Володимир Стрельченко.

Олексій Сахненко тренує спортсменів із півночі Сумщини. Сюди привіз п’ятьох спортсменів із Червоної Слободи.

“Тут є гарна можливість отримати досвід. У нас попереду два чемпіонати України. Тому для цього ми будемо готуватися і їздити на всі чемпіонати області. Цікаво тим, що, по перше, це фізична боротьба. Потрібно бути дуже сильним. По-друге, тут прості правила: не ставати на коліно, не лягати на спину, не виходити за коло. Але тим самим, що вони прості - це важко, всі під це готуються”, - зазначив тренер з греплінгу та панкратіону Олексій Сахненко.

Майже 150 юнаків та дівчат 2010-2012 та 2008-2009 років народження розіграли 26 комплектів медалей. Донька пана Руслана посіла перше місце, хрещеник - третій. Підопічні Володимира Стрельченка здобули одну “золоту” медаль і чотири “бронзові”. Одне “золото” та дві “бронзи” у Червону Слободу повезли вихованці Олексія Сахненка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: