Завантаження ...

В Охтирці провели в останню путь молодшого лейтенанта Станіслава Сухоноса

В Охтирці провели в останню путь молодшого лейтенанта Станіслава Сухоноса фото

Охтирка 9 березня попрощалося з молодшим лейтенантом Станіславом Сухоносом, командиром десантно-штурмового взводу. Він загинув 4 березня під час виконання бойового завдання в районі Мар'їнки Донецької області.

"Молодший лейтенант Сухонос Станіслав 7 листопада 2022 року пройшов медкомісію при Охтирському РТЦК та СП, був визнаний придатним і, як справжній чоловік, пішов воювати за незалежність нашої країни. Але так трапилося, що під час виконання бойового завдання в районі Мар'їнки він загинув", — повідомив Олександр Адражний, начальник відділення призову Охтирського районного терцентру комплектування, пише Суспільне.

Відспівали захисника в Успенській церкві Охтирки. Провести його в останню путь прийшли близько двохсот охтирчан.

Станіслав закінчив охтирську школу №2. Віддати шану і попрощатися з ним прийшли однокласники і вчителі.

"Ми дізналися від знайомих, у нас місто маленьке, тому одразу рознеслася ця жахлива новина про загибель однокласника. Стас був дуже активним, був добрим бешкетником. Всі його памятають: учителі, однокласники, старші діти й молодші. Дуже був яскравий, дуже. Був лідером класу", — розповіла Катерина Шведченко, однокласниця загиблого.

"У школі це була особлива дитина, творча, дитина, яка жодної хвилини не сиділа на місці, жвава, але ми його запам'ятали. Таких дітей забути неможливо. І ми не здивувалися, що коли почалася війна, він не залишився осторонь і пішов воювати, і досягнув результатів у військовій службі", — додала Світлана Бондаренко, директорка школи №2 в Охтирці.

Поховали Станіслава Сухоноса на Алеї слави центрального цвинтаря Охтирки. Захиснику назавжди залишилося 24 роки.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: