Завантаження ...

У Сумах попрощалися зі старшим солдатом Олегом Сахненком, який загинув на Донеччині

У Сумах попрощалися зі старшим солдатом Олегом Сахненком, який загинув на Донеччині фото

7 березня у Сумах провели в останню путь водія штурмової роти штурмового батальйону Олега Сахненка. Після відспівування в сумському Храмі архістратига Божого Михаїла з воїном прощалися на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Чоловік жив в Черкаській області, провести його в останню путь прийшли матір, брат і найближчі родичі, що живуть у Сумах.

“Він мого двоюрідного брата син. Я його знала маленьким тільки. В дитинстві бачила хлопчика, а коли сказали, що він загинув, - я не могла не прийти і не провести”, - розповіла родичка Олега Сахненка Наталія.

“Дуже був гарний чоловік, брат. Завжди приходив до мене на роботу, спілкувалися. Він жив на даний момент в іншому місті, не в Сумах. Знаю його ще по молодості”, - сказала ще одна родичка військового Наталія.

Я б хотіла сказати слова подяки нашому герою, моєму братові Олегу Вікторовичу. Він дійсно герой. Він в нашій пам'яті залишиться героєм на все наше життя”, - зазначила родичка Оксана.

 
 

Як повідомили в Сумській міській раді, військовослужбовець загинув 12 лютого внаслідок обстрілу російською армією лікарні в Дружківці Донецької області, не доживши 12 днів до свого 45-річчя.

“Боровся за вільне та світле майбутнє нашої країни старший сержант Сахненко Олег Вікторович, водій штурмової роти Сухопутних військ України. Надійний побратим, який відрізнявся стійкістю характеру, силою духу і наполегливістю”, - зазначив військовий Андрій.

“Щодня наші мужні воїни віддають свої життя за Батьківщину, виборюючи кожен клаптик рідної землі, віддаючи найцінніше - життя та своє здоров'я. Одним із таких був Сахненко Олег. Він віддав своє життя за Батьківщину, за Україну”, - сказала головна спеціалістка сектору у Сумській області Міністерства у справах ветеранів Олена Вакуленко.

Захисника України поховали на Баранівському кладовищі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: