Завантаження ...

У Глухові провели в останню путь воїна

У Глухові провели в останню путь воїна фото

Світла людина, напрочуд товариський і працелюбний, великий патріот – з таким громадянином прощалась Глухівська громада. Без вірного товариша по зброї залишились побратими. Але, гідно поховавши Олександра Лебедєва, його товариші продовжать бити ненависних окупантів-терористів на фронті.

Після перемоги над рашистами, живучи у щасливій вільній Україні, кожен глухівчанин мусить пам'ятати одного із ГЕРОЇВ нашої землі – Олександра Віталійовича ЛЕБЕДЄВА (20.04.1977-25.02.2023)

«Ми його називали птахом…», - почав говорити до громади побратим загиблого і на хвильку замовк, бо сльози не давали говорити.

Отак, омитий людськими сльозами, завалений квітами, через живий коридор людей, які навколішки схилили голови, на руках побратимів пішов у свою останню дорогу мужній воїн Олександр ЛЕБЕДЄВ. Хлібороб, комбайнер від Бога, який з перших днів вторгнення пішов у військкомат.

45-річний молодший сержант О.Лебедєв загинув 25 лютого у жорстоких боях за Вугледар. Він захищав майбутнє своїх двох дітей, спокійну старість матері, щасливе життя дружини і всю українську землю.

Попрощатись із ним прийшли міський голова, колеги, друзі, сусіди. Вічна пам'ять!

Громадо! Не забуваймо, завдяки кому ми сьогодні живемо, хто боронить нас усіх від кремлівської нечисті. Схилімо голови перед подвигом загиблого, розділимо горе з його близькими.

І головне – не опускаємо руки і віримо у перемогу. Віримо у силу ЗСУ!

Слава українським воїнам.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: