Завантаження ...

У Сумах попрощалися з добровольцем Сергієм Нетленним

У Сумах попрощалися з добровольцем Сергієм Нетленним фото

У Сумах прощалися із 34-річним захисником, який загинув 19 лютого на Донеччині. Воїн Сергій Нетленний пішов боронити нашу державу добровольцем на початку березня.

Опівдні під стінами Храму 12 апостолів у Сумах зібралися рідні, друзі та знайомі 34-річного Сергія Нетленного. Серед тих, хто прийшов попрощатися із загиблим захисником, його племінники, пише Суспільне.

“Він був дуже чудовою людиною, добрим. Завжди був ввічливим з усіма. Вирішив усе-таки піти захищати Україну”, - розповів племінник Микола Осинник.

“Роботяга, добряк. 24 лютого, щойно розпочалася війна, його дружина запропонувала йому їхати за кордон. Він сказав, що піде захищати країну і не буде відсиджуватися. І ніхто навіть і подумати не міг, що так це все обернеться просто”, - сказав племінник Роман Удовиченко.

Ніна Тарасенко - тітка оборонця. Через сльози, жінці було важко говорити про племінника.

“Хорошим був, вчився, на великих верстатах працював… (плаче - прим. авт.). У Сумах, а потім останнім часом у Києві”, - згадала тітка Ніна Тарасенко.

Чоловік, за словами родичів, до повномасштабного вторгнення працював токарем у столиці.

“До війни вони із дружиною мешкали в Києві. Коли почалася повномасштабна війна, вони приїздили сюди, на Сумщину, і він звідси пішов майже одразу, з березня він пішов. Був гарний хлопець. Про нього всі говорили лиш хороше. Але не вберегли ми його”, - сказала дружина двоюрідного брата Галина Смолова.

За словами офіцера Сумського центру комплектування Руслана Флорчука, загинув захисник України в районі населеного пункту Богданівка, що на Донеччині.

Поховали воїна на Алеї Слави Баранівського кладовища.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: