Завантаження ...

Ми поруч: сумський Червоний Хрест представив однойменну фотовиставку

Ми поруч: сумський Червоний Хрест представив однойменну фотовиставку фото

Сумська обласна організація Товариства Червоного Хреста України у річницю вторгнення росії представила в міській галереї виставку світлин, що розповідають про діяльність червонохрестівців у цей період.

В експозиції є фотографії з Тростянця, Охтирки, моменти евакуації сумчан гуманітарними коридорами. Це лише дещиця того, що робила організація в останній рік.

«Вибрали найяскравіші моменти, які засвідчують, чим ми займалися. Коли вели першу колону гуманітарним коридором, ніколи було щось фіксувати, бо настільки були в напрузі, а були люди, які фіксували, і тепер є ці фото», – розповів в. о. голови Сумської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ігор ШАПОВАЛ.

Заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ, котрий разом із червонохрестівцями проводив першу евакуацію з Сум, подякував керівництву та всім членам обласної організації  за всебічну підтримку, яку вони від початку вторгнення надають сумчан, і передав грамоту міського голови за активну волонтерську діяльність, підтримку та допомогу Сумській міській територіальній громаді.

«Ми продовжуємо співпрацювати. Вже підписаний Меморандум, за яким реалізовуватимемо проєкт будівництва модульного містечка. Червоний Хрест допомагав громаді й харчовими продукти, й виплатами, долучався облаштовувати Пункти Незламності тощо. Вдячні їм за допомогу й працюємо спільно далі для Перемоги», – зазначив посадовець.

Організація вже готує до Всесвітнього дня Червоного Хреста значно ширшу фотоекспозицію. Наразі ж по 5 березня сумчани та гості міста мають змогу переглянути виставку «Ми поруч», яка органічно поєдналася з відкритою кількома днями раніше виставкою художньої фотографії «Що у твоїй голові?» від харків’янки з сумським корінням Інни МАКСИМЕНКО, та підтримати справу червонохрестівців фінансово.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: