Завантаження ...

Шосткинці попрощалися із захисником України Сергієм Шевелем

Шосткинці попрощалися із захисником України Сергієм Шевелем фото

Сьогодні, 18 лютого, у Шостці провели в останню путь земляка, який загинув на фронті.

10 лютого 2023 року водій стрілецької роти Сергій Шевель героїчно загинув у зоні проведення бойових дій від кулі ворожого снайпера, на території Луганської області…

Він народився 21 лютого 1979 року в Харкові, через три роки родина переїхала до нашого міста. Хлопчик навчався в школі №9. Сергій гаряче захоплювався ковзанярським спортом, відвідував секцію при СК «Свема». Він був активним учасником спортивних змагань і багатократним призером, виборов багато нагород. Сергій мав особливий талант – бути вірним другом, першим приходити на допомогу і не зраджувати власним принципам. Після школи юнак вступив до місцевого профтехучилища та отримав спеціальність «електрик». Він з юності прагнув бути самостійним, по можливості робити все без сторонньої допомоги. Працюючи на будівництві, Сергій Миколайович зарекомендував себе як відповідальна та старанна людина. Про нього говорили як про «майстра на всі руки».

25 лютого 2022 року Сергій Шевель в числі перших добровольців став на захист Батьківщини. Одними з останніх в ті дні були його слова: «Не можу сидіти на місці і чекати. Треба йти і захищати нашу країну!». За часи військової служби нашому земляку довелося побувати в найгарячіших точках фронту. Військове керівництво згадує його як добре підготовленого військовослужбовця, який зразково виконував службові обов’язки, користувався авторитетом серед колег. Мав високий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Сергій Миколайович був прикладом для багатьох – ввічливий, чуйний, завжди допомагав бойовим побратимам. Нагороджений грамотою за особисту хоробрість, мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне служіння Українському народові та вірність військовій присязі.

Україна втратила ще одного вірного сина, який до останніх хвилин життя відстоював її свободу.

Доземний уклін Воїну Світла.

Вічна шана і вічна подяка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: