Завантаження ...

17 лютого у Сумському районі під час пожежі загинув чоловік

17 лютого у Сумському районі під час пожежі загинув чоловік фото

17 лютого о 09:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Вири, Сумського району. На гасіння виїхала добровільна пожежна команда агропідприємства із сусіднього села.

Також, подолавши відстані у 15 та 20 км, на місце виклику прибуло чергове відділення 29-го державного пожежно-рятувального посту із смт Улянівка та відділення чергнового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Білопілля.

Як було встановлено, загоряння сталося в одній із кімнат. Ускладнювало ситуацію те, що будинок був дерев’яний. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у захисних апаратах. В помешканні вони виявили тіло загиблого господаря, 1972 р.н. Об 11:00 загоряння локалізували, запобігши поширенню його на весь будинок та перекиданню полум’я на розташовану поруч господарчу споруду. А об 11:30 пожежу ліквідували

Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від ДСНС, 2 працівника та 1 одиниця техніки від добровільної пожежної команди.

Для запобігання виникненню пожежі у оселі вкотре закликаємо громадян до максимально обережного поводження з вогнем та відповідального ставлення до вимог пожежної безпеки у побуті!


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: