Завантаження ...

У Сумах попрощалися із загиблим на Донеччині Антоном Вдовіним

У Сумах попрощалися із загиблим на Донеччині Антоном Вдовіним фото

Сум’яни 15 лютого провели в останню путь загиблого захисника України Антона Вдовіна.

Чоловіка відспівали в Храмі апостола Андрія Первозванного, потім прощалися з воїном на Баранівському кладовищі, пише Суспільне.

"Зараз наші діти, які вже вчили мову, історію, знають, що вони захищають. І ота нечисть, дика орда, ви всі бачили, що вони творять на окупованих територіях. Ви памятаєте Бучу, Ізюм, скільки закатованих наших людей… Не дай Боже не було б у нас таких героїв, а ви бачите, які Алеї слави героїв? Це вони захищають нас, весь світ і європейську цивілізацію", — сказав Микола Карпенко, родич загиблого.

Антон Вдовін загинув 6 лютого внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання в районі села Богоявленка Донецької області, розповів офіцер сумського центру комплектування Руслан Флорчук: "Один зі сміливців, що став до зброї, був солдат Вдовін Антон Олександрович, розвідник сухопутних військ. Антон за покликом серця захищав свою державу в лавах Збройних Сил України. Він пішов на війну, щоб захистити свій дім, свою родину, нас з вами і нашу землю. 6 лютого 2023 року, вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність, солдат Вдовін Антон загинув".

"Доброю був, лагідною людиною. Дуже гарна людина. Веселий, дуже в компанії був гарний. Він робив з нами", — сказав друг загиблого Віталій.

"Це була дуже позитивна людина, справжній воїн, який пішов добровольцем, був надійним і завжди позитивним. Я його так і запам'ятаю", — додав Олексій, друг загиблого.

Поховали захисника на Алеї Слави Баранівського кладовища в Сумах. Чоловіку назавжди залишилося 35 років.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: