Завантаження ...

У Сумах додадуть по одному тролейбусу на кількох маршрутах

У Сумах додадуть по одному тролейбусу на кількох маршрутах фото

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко під час апаратної наради в мерії розповів про те, як працює міська транспортна система.

Сергій Яковенко доповів про результати перевірки виконання приватним громадським транспортом перевезень у вечірній час, що відбулася у вівторок, 7 лютого, на просп. Перемоги. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху в напрямку середмістя на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу громадський транспорт на маршруті № 19 (ФОП Сезько О. В.). За результатами перевірки склали акт, який направили перевізнику для усунення недоліків.

Посадовець повідомив про підсилення комунального транспорту у вечірній час, починаючи з понеділка, 13 лютого, додано по одному рейсу на тролейбусних маршрутах № 4, № 5, № 7, № 10А.

Також під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Юлії ПАВЛИК було проведено засідання комісії з координації роботи пасажирського транспорту. Обговорено підсумки роботи приватних перевізників і надано пропозиції щодо подовження дії договорів на перевезення пасажирів.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: