Завантаження ...

У сумському ЦНАПі можна записатися до штурмових бригад «Гвардії наступу»

У сумському ЦНАПі можна записатися до штурмових бригад «Гвардії наступу» фото

В управлінні «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» сім днів на тиждень здійснюється запис добровольців до штурмових бригад «Гвардії наступу».

Мета формування «Гвардії наступу» – підкріплення Сил оборони та звільнення окупованих територій. Добровольці, котрі прагнуть якомога швидше вигнати ворога з захоплених територій, можуть стати до лав одного з шести воєнізованих формувань Національної гвардії («Азов», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Кара-Даг», «Буревій») або ж штурмової бригади Національної поліції («Лють») чи Держприкордонслужби («Сталевий кордон»).

 

«Наше завдання – створити максимально сприятливі умови для того, аби охочі потрапити до лав «Гвардії наступу», могли отримати всю необхідну інформацію та записатися до штурмових батальйонів. Для цього в Центрі надання адміністративних послуг на вул. Британська облаштовано три робочих місця, де представники Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби здійснюють приймання громадян», – зазначив очільник Сумської міської ГТ Олександр ЛИСЕНКО.

 

Як розповіла начальник управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» Алла СТРИЖОВА представники Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби здійснюють приймання щодня з 8:00 до 18:00.

«Фахівці ЦНАПу, які працюють на рецепції, обізнані у цих питаннях і скеровують відвідувачів, котрі цікавляться службою в «Гвардії наступу», до цих спеціалістів», – зазначила керівник ЦНАПу.

Протягом першого тижня набору ставити до лав до «Гвардії наступу» виявило бажання понад 400 жителів області. Перші добровольці, що мають відповідну підготовку, вже вирушили до своїх підрозділів для несення служби.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: