Завантаження ...

У Сумах відбулася презентація діяльності «Співдія хаб Суми»

У Сумах відбулася презентація діяльності «Співдія хаб Суми» фото

У МЦ «Романтика» відбулася презентація діяльності «Співдія хаб Суми», на якій команда поділилася успіхами в діяльності та розповіла про напрямки роботи.

«СпівДія хаб Суми» координується відділом молодіжної політики Сумської міської ради. Волонтери працюють у МЦ «Романтика» з березня 2022 року.

На базі хабу надається гуманітарна допомога, психологічна, юридична (онлайн) підтримка, реалізуються проєкти «СпівДія заради дітей» та «СпівДія ноутбуки».

За цей період сформовано 4928 продуктових наборів, 1834 наборів із засобами гігієни, 5431 дитячих наборів. Надавалася потрібна допомога лікарням області, закладам освіти, притулкам тварин, внутрішньо переміщеним особам. Психологічно службою проведено 86 консультацій, залучено 541 особу.

«Пам’ятаю березень, коли «СпівДія хаб Суми» почав працювати. Дякую за те, що взяли на себе таку відповідальність, адже ви сприяли видачі допомоги нашим містянам. Вдячний усім за згуртованість. Бажаю хабу тільки процвітання та подальших успіхів»,  –  зазначив заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ.

Під час презентації керівник «СпівДія хаб Суми» Богдана БУРИМ розповіла про виконану роботу за період існування хабу. Прозвітували й представники команди «Співдія заради дітей», які працюють з дітьми віком від 5 до 12 років для того, щоб психологічно розвантажити їх у період війни.

«Я завжди казав, що молодь Сумської області – найактивніша в Україні, і воєнний час – цьому підтвердження. Вдячний за те, що в період війни продовжуєте працювати», – подякував за роботу народний депутат України Михайло АНАНЧЕНКО.

Керівник «СпівДія хаб Суми» відзначив подяками та статуетками партнерів, та тих, хто сприяв роботі хабу.

Нагадаємо, волонтерське об’єднання «СпівДія» координується за підтримки Офісу Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством молоді та спорту України. Створення платформи ініційовано волонтерами разом із Координаційним штабом з гуманітарних і соціальних питань для ефективної організації допомоги населенню. «СпівДія» є ініціативою волонтерів та органів державної влади, що гарантує безпеку як надавачам, так і одержувачам допомоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: