Завантаження ...

Переселенцям у Сумах видадуть продуктові набори

Переселенцям у Сумах видадуть продуктові набори фото

Наступного тижня в Сумах відбудеться видача гуманітарної допомоги від держави внутрішньо переміщеним особам, які переїхали до Сумської міської ТГ після 24 лютого 2022 року, перебувають на обліку в департаменті соціального захисту населення та ще не отримували такої допомоги.

Видача триватиме з 13 по 17 лютого. Загальна кількість сформованих продуктових наборів — 4300. Вони міститимуть борошно, олію, макарони, цукор, каву, крупи, згущене та сухе молоко. Склад наборів дещо різнитиметься залежно від постачальника. Їх фасували самі працівники закладів освіти відповідно до норм фасування продовольчих товарів.

Для отримання допомоги необхідно буде мати з собою оригінал паспорта, ідентифікаційний код та довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Довірена особа також зможе отримати набір за наявності вищезазначених оригіналів документів людини, за яку бере допомогу, та власного паспорта, але не більше двох наборів.

Видача допомоги здійснюватиметься особам, які досягли 18-річного віку, з 9:00 до 15:00 у трьох закладах освіти — школах № 7, № 10 і № 23. У разі повітряної тривоги видавання призупинятиметься.

Наразі на обліку в департаменті соціального захисту населення перебуває понад 17 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які переїхали до Сумською міської ТГ після 24 лютого 2022 року, повідомили в мерії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: