Завантаження ...

У Лебединській громаді попрощалися із захисником України

У Лебединській громаді попрощалися із захисником України фото

У Лебединській громаді вчора попрощалися ще з одним Героєм – Дмитром Анатолійовичем Христославенком.

Страшна війна без жалю забрала життя мужнього бійця та нашого земляка, який боронив українську землю від російського окупанта. Загибель Дмитра Христославенка вкотре нагадала всім нам про справжнє пекло війни, у якому гине цвіт української нації.

Дмитро Анатолійович був вірний військовій присязі, з честю та гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, її суверенітет та незалежність.

Наш земляк загину 7 січня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу при виконання бойового завдання у районі міста Соледар, що на Донеччині. Дмитро був кулеметником стрілецького відділення.

Прощались із бійцем рідні, близькі, друзі, побратими, жителі громади, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву загиблого в ім’я Батьківщини.

Поховали воїна з усіма почестями під Державний гімн та залпи почесної варти у рідному Лебедині на Алеї Слави, де навіки спочивають новітні Герої України.

Смерть Дмитра – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, усієї країни. Справжній патріот, вірний побратим та захисник. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я, разом з іменами інших полеглих бійців, навіки буде взірцем мужності, незламності та патріотизму.

Спочивай з миром, Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: